Pang a piac? Úgy érzi elveszik a konkurencia sötét útvesztőjében?

Mi segítünk! Meghalljuk a segélykiáltását!

Manapság már mindenki az interneten hirdeti magát, és ez a keresés legkényelmesebb módja is. Ha valami elromlik, vagy valami nem jut az eszünkbe és segítségre van szükségünk, akkor azonnal vesszük elő telefonunkat vagy nyúlunk az egér után.

Pang a piac? Úgy érzi elveszik a konkurencia sötét útvesztőjében?

Ne legyen nyugodt csak azért, mert Ön is jelen van az interneten. Ez önmagában még nem jelent semmit!

Egy weboldal sikertörténete

Volt egy bútorasztalos, aki már 22 éve szakmájának mestere. Ugye azt mindannyian tudjuk, hogy ez egy ősi mesterség. De ettől függetlenül új technológiák alkalmazására is szükség van, hiszen meg kell tudni valósítani a modern elképzeléseket is.

Asztalosunknak ugyan folyamatosan volt munkája, de kizárólag csak az ajánlói köréből jöttek. Senki nem jött azzal ,hogy "Megtaláltam a honlapját az interneten.". Sőt általában tőle tudták meg a leendő megrendelői,hogy honlapja is van.

Úgy gondolnánk, hogy ezeknek a régi szakmáknak -mint az asztalos, víz-gáz szerelő, festő stb.- nincs szükségük az internetes megjelenésre.

Hát ez tévedés! Sőt az sem mindegy, hogy hogyan hirdetik magukat! Nincs azzal elintézve az ügy, kipipálva a dolog, hogy van egy weboldaluk! Mert akkor van csak értelme, ha eredményes az a weboldal.
Asztalosunkkal is ugyanez volt a helyzet. Megnyugtatta magát azzal, hogy jelen van az interneten, nem marad el a kor követelményitől és van egy weboldala. Sajnos megrendelés azonban nem jött.
Ilyenkor egy kicsit már elgondolkozik az ember, hogy vajon hol a hiba? Hiába hirdeti magát még az interneten is, a megrendelés mégis elenyésző.

Rátaláltunk és segítettünk!

Időnként keresünk az Interneten olyan weboldalakat, melyekről látszik, hogy keveset foglalkoznak vele. Megkeressük az oldal tulajdonosát és felajánljuk a segítségünket, hogy olyan megjelenése legyen a weben, amely üzletet hoz. Megláttuk a hibákat ezen a weboldalon is. Rámutatltunk azokra a hiányosságokra, amelyektől nem látta el az igazi funkcióját a weboldal. Mi az? Hát a vevőszerzés!

Személyes egyeztetések és folyamatos konzultáció után megvalósítottuk azt a weboldalt, amely azóta folyamatosan szállítja a megrendelőket.

Amióta az új weboldal működik, nem győzi a munkát!

Asztalosunk azóta nem tud új munkát vállalni. A legközelebbi határidő 5 hónap, amire fel tud venni megrendeléseket. Ez egy igazi sikertörténet.

Amióta lecseréltük az oldalt és sikerült előkelőbb helyre kerülnie a Google keresőben, azóta ha új számról hívják fel, akkor azzal kezdik, hogy láttuk az Interneten és úgy folytatják,hogy nagyon tetszik nekik az oldal.

Volt aki kifejezetten megjegyezte: "Aki így foglalkozik azzal, hogy egy normális honlapja legyen, az biztos csak profi lehet."

Az új weboldal reszponzív, tehát a mobilon is nézhető. Nem árul zsákbamacskát, hiszen az árak is fel vannak tüntetve. Tartalmazza a referencia munkák képeit, ami alapján az oldalra látogató levonhatja a konzekvenciát, hogy tetszik-e a munkája és erre gondolt-e? És tartalmaz egy kis pluszt, ami nagyon fontos! Hiszen kell valami, amivel előrukkolhat a konkurenciával szemben! Például egy garanciavállalás vagy díjmentes igényfelmérés.
Asztalosunknak sikerült! Örültünk, hogy segíthettünk! Önnek miért ne sikerülne?

És hogy mindez mennyibe került?

A teljes weboldal elkészítése, tervezéstől a megvalósításig kb. 1 hónapig tartott.

Itt megnézheti az oldalt élesben »

Az oldal reszponzív, mobilbarát. Keresőbarát url-eket használ. Képgalériát, kapcsolati űrlapot tartalmaz. Integrált Facebook profillal működik és kialakítottunk egy blog részt, ahová az új elkészített bútorokról tud írni, akár saját maga a megrendelő is, a könnyen kezelhető adminisztrációs felületen. Az ár pedig, mindezekkel együtt:

62 990 Ft + áfa

close
Tájékoztatás kérés

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy az ALTAweb szolgáltatása iránt érdeklődik!
Kérjük adja meg alábbi adatait: