Minek kell a weboldal egyáltalán?

Elég ha Ön benne van telefonkönyvben?

Az internet által nyújtott információk manapság nagymértékben megkönnyítik, segítik, sokszor befolyásolják rohanó életünket.

A reklámokkal, hirdetésekkel sokszor torkig vagyunk, mégis adódnak alkalmak arra, hogy hasznukat vegyük.

Minek kell a weboldal egyáltalán?

Gondoljunk bele.

Korábban, ha hirtelen elromlott valamilyen háztartási gép fellapoztuk a telefonkönyvet, vagy valamelyik hirdető újságot, hogy szerezzünk magunknak egy jó szakembert, aki gyorsan és jól elhárítja a hibát. Időbe telt, amíg megtaláltuk a megfelelő szakembert és a telefonszámlánk bánta, amíg végig hívogattuk őket, hogy melyik tud házhoz jönni minél gyorsabban és olcsóbban.

Weboldal készítés

Újabb és újabb szolgáltatások jönnek létre azért, hogy változó és mindig megújuló igényeinket kielégítsék. Ahogy a kor halad előre úgy igényeink is változnak. Az internet által nyújtott kényelem manapság már komolyan befolyásolja életünket.

Ezért is jöttek létre a weboldalak. Elmúlt már a telefonkönyv, a hirdető újságok kora.

Mire jó a weboldal?

A korral haladni kell. Korábban szájról-szájra terjedt, ha valaki megbízható, jó munkát végzett, megfelelő szolgáltatást nyújtott. Ez ma már nem elég.

Az internet által nyújtott lehetőségeket ki kell használni, ha azt akarja az ember, hogy tudjanak róla.

Lehet, hogy ügyesek vagyunk és értünk valamicskét az informatikához. Az interneten talált ingyenes weblapkészítőkkel tudunk kreálni magunknak egy egyszerű weblapot.
Ahogy ezeket a sorokat olvassák, sokaknak biztos megnyugszik a lelkiismerete, mert van már neki weboldala, vagy ilyen, vagy olyan. Feladat kipipálva.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a weboldal.

  • Valóban célravezető-e?
  • Jönnek-e megrendelések a weboldaláról?
  • Az Ön elképzelését tükrözi-e?
  • Vagy csak úgy „van".

Nem szükséges, hogy minél több elem, grafika mozogjon a weboldalon vagy, hogy zavaró effektusok vegyék el a figyelmét az érdeklődőnek a valódi mondanivalóról.

Ami fontos, hogy a weboldala tükrözze Önt. Közölje azokat az információkat, amiket Ön fontosnak tart. De ennél még fontosabb, hogy a látogató megtalálja azt amit keres. A weboldalakkal kapcsolatos trendek is változnak, de a lényeg mindig ugyanaz marad: még többet tudjunk velük „eladni".

A weboldal születésekor sok mindenre gondolni kell:
Könnyen, gyorsan megtalálható legyen.
Legyen meg az a pont benne, amikor az érdeklődőben eldől, hogy minket választ. Hogy mi ez a pont? Ez esetenként más és más.

Ehhez szükség van az Ön elképzelésére és egy olyan, szakmai múlttal rendelkező csapat segítségére, akik megalkotják az Ön weboldalát és bele tudják dolgozni ezt a bizonyos pontot, amitől sikeres, modern, ügyfélbarát, célravezető weboldala lesz.

close
Tájékoztatás kérés

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy az ALTAweb szolgáltatása iránt érdeklődik!
Kérjük adja meg alábbi adatait: