ALTAweb Webfejlesztő és Multimédia Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

ALTAweb Kft.

1135 Budapest
Petneházy utca 70-72.

 

 

 • cégjegyzékszám: 01-09-902931
 • adószám: 14417382-2-41
 • közösségi adószám: HU14417382
 • statisztikai számjel: 14417382-6311-113-01
 • bankszámlaszám: 10401804-50505152-52551003

 

 • Kapcsolattartó személy: Kabay Tamás okl. villamos és informatikai mérnök
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Az Általános Vásárlói Szerződés nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.
 • Az egyedi megrendelések tárolásra kerülnek, a későbbiekben elektronikus formában tárolt változata visszakereshető.
 • Az Általános Vásárlói Szerződés magatartási kódexre nem utal.
 • Tárhely szolgáltató neve és elérhetőségei: ALTAweb Kft. (1135 Budapest, Petneházy utca 70-72., www.altaweb.hu, 20/616-0000)

 

A vásárlók szolgálatában

Cégünk szolgáltásai a domain regisztrációtól az e-mail szolgáltatáson keresztül a tárhely bérletig és weboldal készítésig szinte bármely internetes szolgáltatási igényt ki tudnak elégíteni. Munkatársaink több éves tapasztalata az internetes, webes piacon biztos garanciát jelent a legmagasabb szintű weboldal készítésre.

Tulajdonosok:

A 100%-ban magyar-, magántulajdonban lévő ALTAweb Kft. az ALTA Holding tagjaként 2008. július 28-án alakult azzal a szándékkal, hogy a iparcikk piac meghatározó kis- és nagykereskedelmi szereplője legyen.

Célok:

Az ALTAweb Kft. célul tűzte ki, mind a lakossági, mind pedig a üzleti vásárlók igényeinek kiszolgálását az elektronikus kereskedelmi piacon.
A kereskedelem több szegmensében való megjelenést a komoly kihívások tudatos keresésével érjük el.
Szervezetünket, infrastruktúránkat a piac és partnereink igényeinek megfelelően alakítjuk, működésünk alapelveit is e cél vezérli.
Hiszünk abban, hogy ügyfeleink elégedettsége és eredményessége elősegíti saját céljaink megvalósulását is.

Munkatársaink:

Egy fiatal, lendületes csapat áll az ügyfelek rendelkezésére, akik elhivatottak az új technológiák alkalmazása és a korrekt, gyors ügyfélkiszolgálás iránt.
Az eredményes munkavégzéshez magasan képzett, elhivatott munkatársakra van szükség. Minden munkatársunktól elvárjuk, hogy a lehetőségek kihasználásával folyamatosan fejlessze tudását, javítsa képességeit, és mindezeket közös céljaink megvalósításának érdekében hasznosítsa. Mindehhez olyan munkakörülményeket teremtünk, mely biztonságot, stabilitást biztosít, és a továbbfejlődés, továbblépés lehetőségét is magában hordozza.
Arra törekszünk, hogy együttműködve és egymást erősítve, igényeik és lehetőségeik figyelembe vételével olyan komplett megoldásokat kínáljunk, melyekkel a legjobban tudjuk segíteni ügyfeleinket céljaik megvalósításában. Rugalmas hozzáállással és megbízható munkavégzéssel szolgáljuk ügyfeleinket.

Sikereink:

Sikereink egyik záloga Partnereinkben rejlik, akikkel hosszú távon, elkötelezett együttműködésben kívánunk dolgozni. Mindig a legkorszerűbb termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleinknek, melyhez a stabil hátteret Partnereink jelentik.

Felelősségünk:

Tudatában vagyunk annak, hogy termékeinkért, munkánkért felelősséggel tartozunk. Eddigi sikereinket is ennek köszönhetjük. Elkötelezettek vagyunk a minőségi munkavégzésre, és szolgáltatásainkat is ennek jegyében alakítjuk ki.

Fejlődés:

Cégünk elkötelezett a társadalom által gerjesztett technológiai fejlődés követésére, a folyamatosan megújuló technológiák megismerésére és bevezetésére. Mindemellett célunk, hogy saját lehetőségeinknek megfelelő mértékben mi is hozzájáruljunk e fejlődéshez, hiszen cégünk fejlődésének egyik záloga az innovatív megoldásokban rejlik.

close
Tájékoztatás kérés

Tisztelt Érdeklődő!

Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy az ALTAweb szolgáltatása iránt érdeklődik!
Kérjük adja meg alábbi adatait: